Automobiliteit

automobiliteit

Het FIGO sensor systeem biedt op een heel overzichtelijke manier inzicht in automobiliteit. Met de Bluetooth tracking sensor is het eenvoudig om inzicht te krijgen in de doorstroming en route van het auto verkeer.

FIGO Oplossing

Het FIGO sensor systeem creëert op een gestandaardiseerde manier toegang tot diverse sensoren. Een van de sensoren die FIGO ondersteunt is de Bluetooth tracking sensor. Deze sensor is ideaal om het gedrag van automobiliteit over een groter gebied in de gaten te houden.

AutomobiliteitDe Bluetooth tracking sensor zit in de FIGO Sensor Gateway. De Gateway is heel eenvoudig in het veld te plaatsen, aangezien deze ook is uitgerust met een mobiele radio. De FIGO Sensor Gateway is een autonome unit. Het filtert de meetgegevens conform de gewenste instellingen, en verzorgt tijdelijke opslag en transport naar de FIGO Sensor Portal.

De FIGO Sensor Portal bundelt de meetgegevens en stelt deze beschikbaar voor toepassing in gespecialiseerde applicaties. Indien gewenst is dit interfaces open voor derden. De FIGO Sensor Portal beheert ook de Tracking Sensors zodat deze zich gedragen zoals gewenst.

FIGO een ideaal hulpmiddel. Het is geoptimaliseerd om de meetdata te verzamelen en een betrouwbare verbinding te onderhouden, waardoor stand-alone operatie en beheer op afstand ideaal gecombineerd worden.

FIGO is een goed beveiligd netwerk. Zo verloopt de communicatie tussen de FIGO Sensor Gateway en de FIGO Sensor Portal via een VPN verbinding op basis van certificaten. Een geldig certificaat uitgegeven door de FIGO Back Office Node is een van de voorwaarden om überhaupt toegang te krijgen tot het systeem. Daarbovenop gebruikt FIGO meer technieken voor de beveiliging.

Meer mogelijkheden

De FIGO Sensor Gateway kan uitgebreid worden met andere sensoren. Door andere radio technieken in te zetten is het toepassingsgebied eenvoudig uitbreidbaar naar voetgangers en fietsers.

Weten hoe FIGO u inzicht geeft in automobiliteit? Bel of mail gerust