Beveiliging van tijdelijke locaties

beveliging-op-tijdelijke-locatiesFIGO biedt een effectieve en efficiënte oplossing voor beveiliging van tijdelijke locaties. FIGO wordt bijvoorbeeld veel toegepast voor beveiliging op bouwlocaties en bij evenementen. Daarbij kan FIGO een gebalanceerde combinatie leveren met meerdere beveiligingstechnieken.

FIGO Oplossing

FIGO zorgt voor de betrouwbare redundante verbindingen. Bij elke bewakingscamera komt een FIGO Mobile Node. Deze onderhoudt via meerdere operators de verbinding met de FIGO Back Office Node. Als één van de operators een storing heeft gaat de communicatie door via de andere. De watchdog in de node check continue de werking van de verbinding, en hersteld deze zo nodig.

Naast bewaking met camera’s biedt FIGO de mogelijkheid om ook andere sensoren toe te passen voor de beveiliging van uw waardevolle objecten. De FIGO Sensor Portal & Gateway bieden een gestandaardiseerde en overzichtelijke methode om diverse sensoren te koppelen.

De meldkamerkoppeling

Beveiliging gebeurt doorgaans vanuit een meldkamer. Een efficiënt meldkamer proces vraagt om een goede informatiestroom vanuit het veld naar de meldkamer. De robuuste communicatie en de overzichtelijke koppeling van sensoren zorgen voor een naadloze integratie van FIGO in uw meldkamersysteem.

Wilt u weten hoe FIGO naadloos aansluit bij uw meldkamer en hoe u daarmee beveiliging op afstand eenvoudig en overzichtelijk kunt realiseren? Bel of mail gerust