Tooltracking

lowcost-materiaalbeheer

FIGO biedt een low cost oplossing om eenvoudig en overzichtelijk uw materieel te beheren. Allereerst weet u met FIGO waar uw materieel is, maar als u ook wilt weten hoe het met het onderhoud staat biedt FIGO hiertoe de mogelijkheid.

FIGO Oplossing

Het FIGO sensor systeem biedt een gestandaardiseerde manier om diverse sensoren te meten. Door draadloze sensoren vast te maken aan uw materieel kan FIGO zien waar het is. Door de intelligentie vooral in FIGO te stoppen blijven de sensoren eenvoudig. Dit heeft niet alleen een kostenvoordeel, het zorgt er ook voor dat de sensoren jaren op een simpele batterij kunnen functioneren.

BouwplaatsSensoren kunnen die zaken meten die u van belang vindt. Denk bijvoorbeeld aan de identiteit, bewegingsdetectie, aan of uit, temperatuur, druk, spanning, stroom, … Ze kunnen zelfs actuatoren worden. Zo kunt u eenvoudig iets op afstand aan of uit zetten.

FIGO biedt een overzichtelijke applicatie waarin de status van de sensoren en hun meetdata zichtbaar worden. De applicatie informeert u over de toestand van uw materieel, en alarmeert u wanneer er iets aan de hand is. Heel eenvoudig en overzichtelijk heeft u grip op uw materieel.

Op maat gemaakt

FIGO heeft deze gestandaardiseerde toegang tot de sensoren, maar u wilt een oplossing op maat. Dat is uitstekend, want de FIGO sensor oplossing is een blokkendoos die naar believen in te richten is. Juist omdat de toegang gestandaardiseerd is, is configuratie en uitbreiding eenvoudig te realiseren.

Weten hoe u uw materieel eenvoudig en overzichtelijk kunt beheren met FIGO? Bel of mail gerust