Expertise

Oplossing

 • FIGO IoT voor monitoring & control

  Internet of Things (IoT) hangt vrijwel alles aan Internet. Met een “fit for use” oplossing zijn de toepassingen eindeloos. De oplossing goed afgestemd op de vraagstelling, met de juiste balans. FIGO biedt een flexibele oplossing, met bouwblokken en klantspecifieke ontwikkeling.

  -lees meer

 • Real-time systemen

  FIGO biedt zicht op afstand op de processen die voor u op locatie draaien. Zicht kan letterlijk een video beeld zijn, maar vaak gecombineerd met diverse sensoren en data. FIGO heeft kennis en ervaring met velerlei real-time systemen, toegepast op locatie, met geïntegreerd in de applicatie.

  -lees meer

 • FIGO netwerk oplossingen

  FIGO biedt een betrouwbaar, veilig en eenvoudig te beheren mobiel netwerk. Redundantie, beveiliging en een helder dashboard maken FIGO het netwerk voor veeleisende toepassingen. Onze klanten passen FIGO toe in bedrijfskritische applicaties omdat zij erop vertrouwen dat hun communicatie ook onder moeilijke omstandigheden in stand blijft.

  -lees meer

 • Netwerken

 • FIGO innovatieve oplossingen

  FIGO zoekt continu naar innovatieve oplossingen, voor actuele uitdagingen. De kennis en ervaring doet FIGO op in samenwerkingsprojecten met leidende industriële partijen, universiteiten en kennisinstellingen. FIGO vertaalt dit in applicaties waarmee u gemakkelijk en doeltreffend uit de voeten kunt. Als u wilt speciaal voor u op maat gemaakt.

  -lees meer

 • Innovation small