MN9004

Network small

  • Robuuste en betrouwbare multi-channel VPN node met GPRS/UMTS/HSPA/LTE
  • Creëert automatisch een lokaal ad-hoc netwerk in the veld
  • Cognitief en pro-actief netwerk management
  • GPS informatie voor uw GIS applicatie
  • SatCom ondersteuning
  • Modulair en toekomst-vast

De FIGO Mobile Node 9004 integreert 4G in uw FIGO netwerk. Deze nieuwste radio techniek zorgt voor maximale bandbreedte, en dus voor een perfecte connectie. Tegelijk ondersteunt de MN9004 ook de oudere radio technieken als terugval optie als er geen 4G beschikbaar is. De MN9004 is een intelligente mobiele node die in al uw mobiele informatie en communicatie behoefte voorziet. Het overbrugt het gat tussen uw werkprocessen in het veld en op kantoor, alsof u samen in dezelfde ruimte bent.

De MN9004 voorziet in een betrouwbare verbinding naar kantoor doordat het kan kiezen tussen meerdere verbindingsmogelijkheden. De MN9004 heeft twee UMTS/HSPA radios, zodat er gebruik gemaakt kan worden van twee mobiele operators. Ook vast internet, WLAN en SatCom worden als alternatief ondersteunt. De MN9002 vindt in het netwerk de beste verbinding.

De MN9004 kan ook een ad-hoc netwerk onderhouden. Mobile Nodes ondersteunen dan onderlinge directe communicatie, met meer bandbreedte als resultaat, en geen afhankelijkheid van de beschikbaarheid van netwerken.

De FIGO MN9004 heeft meerdere WLAN radio’s die meerdere rollen tegelijk uitvoeren. Zo zal één WLAN radio de verbinding met de infrasturctuur kunnen onderhouden via een publiek of privaat Access Point, een tweede WLAN radio kan tegelijk zelf Access Point zijn voor randapparatuur, en een derde WLAN radio onderhoudt het lokale ad-hoc netwerk.

De MN9002 onderhoudt continue een betrouwbare VPN verbinding waardoor u real-time informatie ook real-time verstuurt en ontvangt. Hierdoor kan efficiënt en effectief coördinatie van activiteiten en management plaatsvinden.

Zoals elke FIGO Mobile Node is de MN9002 voorzien van watchdog functies. Hierdoor herstelt de MN9002 zelfstandig van bijvoorbeeld storingen in de infrastructuur. Ook andere oorzaken van verstoringen worden in de gaten gehouden. De MN9002 is een uitstekende oplossing voor stand-alone applicaties.

Deze node is ook een uitstekend platform voor tal van sensor applicaties. De MN9002 uitgerust met de Sensor Gateway verzorgt de voorbewerking van de sensor informatie en een makkelijke koppeling van mobiele sensoren in uw applicatie. Zo is GPS een standaard sensor, die in het Central Management Systeem wordt gebruikt, maar ook voor uw applicatie beschikbaar gemaakt kan worden.

Met FIGO heeft u een product in handen die u betrouwbare data communicatie. De modulaire opzet maakt de oplossing toekomst vast en flexibel inzetbaar in tal van applicaties.

Meer weten over de FIGO Mobile Node MN9004? Bel of mail gerust