MN3004

Network small

  • Dual SIM GPRS/UMTS/HSPA/LTE
  • WLAN radio als Access Point, client en/of ad-hoc mesh radio
  • GPS informatie voor uw GIS applicatie
  • SatCom ondersteuning
  • Betrouwbare VPN met watchdog

De FIGO Mobile Node 3004 integreert 4G in uw FIGO netwerk. Deze nieuwste radio techniek zorgt voor maximale bandbreedte, en dus voor een perfecte connectie. Tegelijk ondersteunt de MN3004 ook de oudere radio technieken als terugval optie als er geen 4G beschikbaar is. De MN3004 is een intelligente mobiele node die in al uw mobiele informatie en communicatie behoefte voorziet. Het overbrugt het gat tussen uw werkprocessen in het veld en op kantoor, alsof u samen in dezelfde ruimte bent.

De MN3004 onderhoudt continue een betrouwbare VPN verbinding waardoor u real-time informatie ook real-time verstuurt en ontvangt. Hierdoor kan efficiënt en effectief coördinatie van activiteiten en management plaatsvinden.

De MN3004 realiseert een betrouwbare verbinding door te kiezen tussen meerdere verbindingsmogelijkheden. Met de dual SIM functie kan gebruik gemaakt kan worden van twee mobiele operators. Ook vast internet, WLAN en SatCom worden ondersteund. De MN3003 vindt zelf de beste verbinding.

De MN3004 kan ook een ad-hoc netwerk onderhouden. Mobile Nodes ondersteunen dan onderlinge directe communicatie, met meer bandbreedte als resultaat, en geen afhankelijkheid van de beschikbaarheid van netwerken.

Zoals elke FIGO Mobile Node is de MN3004 voorzien van watchdog functies. Hierdoor herstelt de MN3004 zelfstandig van bijvoorbeeld storingen in de infrastructuur. Ook andere oorzaken van verstoringen worden in de gaten gehouden. De MN3004 is een uitstekende oplossing voor stand-alone applicaties.

Deze node is ook een uitstekend platform voor tal van sensor applicaties. De MN3004 uitgerust met de Sensor Gateway verzorgt de voorbewerking van de sensor informatie en een makkelijke koppeling van mobiele sensoren in uw applicatie. Zo is GPS een standaard sensor, die in het Central Management Systeem wordt gebruikt, maar ook voor uw applicatie beschikbaar gemaakt kan worden.

Met FIGO heeft u een product in handen die u betrouwbare data communicatie. De modulaire opzet maakt de oplossing toekomst vast en flexibel inzetbaar in tal van applicaties.

Meer weten over de FIGO Mobile Node MN3004? Bel of mail gerust