C/C# software developer

IoT, Smart City, 5G, R&D en Software laten je hart sneller kloppen? De ambitie om impact op onze samenleving te maken? Ga de uitdaging aan en verover met ons Europa!

Wat ga je doen als C/C# Software Developer?

Als Software Developer ga je vanuit een stevige focus op R&D aan de slag met het ontwikkelen van onze producten. Je gaat aan de slag met innovatieve projecten waarin 4G/5G, video, RFID, sensoren en gebruikersinformatie Real Time samenvloeien. Op de domeinen beveiliging en openbare veiligheid draag je zo bij aan veiligheid en betrouwbaarheid. Kort gezegd maak je veiligheid eenvoudig door het bouwen van innovatieve producten voor veel eisende toepassingen.

Je werkt in een klein team van ervaren ontwikkelaars en architecten, stuk voor stuk specialisten. Door een klein team ben je van A tot Z betrokken bij alles wat we doen.

Wat wij van jou vragen:

We vragen best veel van onze Software Developer maar dat schrikt je niet af. In tegendeel, je rolt je mouwen op, neemt verantwoordelijkheid en gaat aan de slag. Je geniet van het werken in een klein, hecht team. Samen je schouders eronder zetten en resultaten neerzetten geeft je energie. Omdat je nauw betrokken bent heb je ook een brede belangstelling en ben je niet te beroerd om een stapje extra te zetten indien dat van je gevraagd wordt. Vanzelfsprekend ben je analytisch sterk en heb je de juiste skills en competenties. Maar misschien wel het allerbelangrijkste is dat je een aanstekelijke passie voor ontwikkeling hebt en daarmee zaken voor elkaar en mensen in beweging krijgt. Samen is belangrijk voor je, je kunt het niet alleen. Daar handel je dus naar, zowel naar je stakeholders als naar je collega’s.

Verder denken wij dat je het volgende nodig hebt:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting;
 • Enige jaren ervaring met software ontwikkeling, bij voorkeur Embedded;
 • Gedrevenheid voor creatieve oplossingen;
 • Kennis en ervaring met C/C#, Java en SQL;
 • Ervaring met Linux is een pre.

Dit kun je van ons verwachten:

Een uitdagende job waarin je aan de slag gaat met onderscheidende, innovatieve producten en interessante geavanceerde technologie. Veel afwisseling en de mogelijkheid om echt impact te maken op onze domeinen. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.

Verder bieden wij je:

 • Een vast dienstverband. Wij binden graag goede mensen;
 • Een dynamisch en groeiend bedrijf met gedreven collega’s;
 • Een goed salaris;
 • Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn;
 • 25 vakantiedagen + 7 roostervrije dagen;
 • Goed pensioen.

Waar ga je werken?

FIGO is een onderdeel van BouWatch. Als expert in remote monitoring & control zijn we een high-tech organisatie met een sterke focus op R&D en open innovatie. We acteren als de R&D afdeling van BouWatch. Onze toepassingen worden veelvuldig gebruikt binnen de domeinen publieke veiligheid, private beveiliging, smart industry en grootschalige sensor systemen

BouWatch is inmiddels een begrip bij iedere partij die tijdelijk een buitenlocatie wil beveiligen, in Nederland en inmiddels ook in andere Europese landen. Onze oplossing en ons toegewijde team van 230 medewerkers reduceren de kans op inbraak aanzienlijk. Daarmee zorgen we, behalve voor meer veiligheid, ook voor verhoogde efficiency. We zijn uniek omdat we alles in eigen beheer doen: eigen productie, eigen IT, eigen ontwikkelaars, eigen chauffeurs, eigen… alles eigenlijk. Waarom we dat doen? Omdat de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal moet zijn, uitbesteden is daarom geen optie. Het is de bedoeling dat onze producten en bijbehorende (SaaS)software steeds slimmer worden. Voortdurende innovatie is erg belangrijk.

Interesse?

Reageer dan snel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Licht, Corporate Recruiter via 06-82733010, of stuur een mail naar jobs@figonet.com.

Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag is in deze procedure een harde eis.