Werken bij FIGO

FIGO is innovatief, met ruimte voor mensen met een frisse geest. FIGO biedt een omgeving van co-operatie, toewijding, vertrouwen, respect en betrokkenheid. Ieder persoon wordt gewaardeerd in zijn of haar eigen expertise, en kan deze verder ontwikkelen binnen het werkgebied van FIGO.

Werken bij FIGO

Samen gaan we het avontuur aan om de volgende generatie draadloze en mobiele communicatie te realiseren. Als onderdeel van het FIGO team verbind je de nieuwste technologieën met de hedendaagse communicatiebehoeften. De rollen in ons bedrijf variëren van onderzoek en ontwikkeling tot B2B marketing en sales. De krachten van de individuen combinerend zoekt FIGO professionals die de oplossingen en technologieën van FIGO bouwen en laten excelleren.

Volg je eigen ambitie

Bij FIGO bepalen de medewerkers zelf hun toekomst. FIGO heeft een heel platte organisatie. Eigen initiatief, doorzettingsvermogen en persoonlijk ondernemerschap zijn daarbij cruciaal. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het omzetten van ideeën in actie. Het gaat er niet zozeer om wat je in het verleden gedaan hebt, maar wat je bij FIGO als deel van ons team voor elkaar krijgt. FIGO is op zoek naar die mensen die de organisatie nog verder tot bloei kunnen brengen, de oplossing nog beter bij de vraag van de klant aan te laten sluiten.

Als je deze visie deelt ben jij de persoon naar wie FIGO op zoek is. Laat weten hoe jij je bijdrage aan FIGO ziet.

Actuele vacatures

FIGO heeft een groeiend aantal projecten waarin Internet of Things centraal staat, en waarvoor FIGO engineers zoekt die het gaaf vinden om met name de presentatie naar de gebruiker toe vorm te geven. Heb jij ervaring met software ontwikkeling, of wil je die ervaring opbouwen, en vind je het leuk om in een enthousiast hightech team te werken aan applicaties waar de gebruiker warm van wordt? Stuur dan je CV en motivatie naar jobs@figonet.com.

FIGO is per direct op zoek naar een:

Actuele stage/afstudeeropdrachten

FIGO onderhoudt een nauwe band met technische universiteiten en hoge scholen. Continu voeren één of meerdere studenten hun project uit bij FIGO. Stagiairs en afstudeerders zijn integraal onderdeel van het FIGO team, in een wisselwerking met frisse ideeën en opgebouwde ervaring. Met een blik op open innovatie staat FIGO ook open voor enthousiaste stagiairs en afstudeerders. Ben je op zoek naar een stage of afstudeer opdracht? Stuur dan je CV en motivatie naar jobs@figonet.com.

Opdrachten kunnen in overleg aangepast worden afhankelijk van de fase van de opleiding en interesse.

Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.