Carrière

FIGO is innovatief, met ruimte voor mensen met een frisse geest. FIGO biedt een omgeving van co-operatie, toewijding, vertrouwen, respect en betrokkenheid. Ieder persoon wordt gewaardeerd in zijn of haar eigen expertise, en kan deze verder ontwikkelen binnen het werkgebied van FIGO.

Werken bij FIGO

Samen gaan we het avontuur aan om de volgende generatie draadloze en mobiele communicatie te realiseren. Als onderdeel van het FIGO team verbind je de nieuwste technologieën met de hedendaagse communicatiebehoeften. De rollen in ons bedrijf variëren van onderzoek en ontwikkeling tot B2B marketing en sales. De krachten van de individuen combinerend zoekt FIGO professionals die de oplossingen en technologieën van FIGO bouwen en laten excelleren.

Volg je eigen ambitie

Bij FIGO bepalen de medewerkers zelf hun toekomst. FIGO heeft een heel platte organisatie. Eigen initiatief, doorzettingsvermogen en persoonlijk ondernemerschap zijn daarbij cruciaal. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het omzetten van ideeën in actie. Het gaat er niet zozeer om wat je in het verleden gedaan hebt, maar wat je bij FIGO als deel van ons team voor elkaar krijgt. Wij zijn op zoek naar die mensen die FIGO nog verder tot bloei kunnen brengen, de oplossing nog beter bij de vraag van de klant aan te laten sluiten.

Als je deze visie deelt ben jij de persoon naar wie we op zoek zijn. Laat weten hoe jij je bijdrage aan FIGO ziet.

Actuele vacatures

Wij hebben een groeiend aantal projecten waarin Internet of Things centraal staat, en waarvoor wij engineers zoeken die het gaaf vinden om met name de presentatie naar de gebruiker toe vorm te geven. Heb jij ervaring met software ontwikkeling, of wil je die ervaring opbouwen, en vind je het leuk om in een enthousiast hightech team te werken aan applicaties waar de gebruiker warm van wordt? Stuur dan je CV en motivatie via ons contactformulier.

Wij zijn per direct op zoek naar een: