Over ons


  • FIGO is expert in remote monitoring & control voor toepassingen die de lat hoog leggen voor betrouwbaarheid, veiligheid en beheersbaarheid. Deze toepassingen zijn te vinden in domeinen als publieke veiligheid, private beveiliging, smart industry en grootschalige sensor systemen.

    FIGO biedt zowel producten als diensten. Terwijl FIGO als product zijn weg vindt in de markt wordt er druk aan nieuwe versies gebouwd. Langere termijn ontwikkelingen en korte termijn toepassingen smelten samen in onze organisatie. FIGO zet deze resultaten om in regelmatige releases van de FIGO product lijn.

    FIGO is een high-tech product organisatie met een sterke focus op open innovatie. FIGO voert al haar research & development uit in samenwerking met leveranciers, afnemers, en partners. Deze activiteiten zijn gebundeld in projecten met regionale, nationale en internationale partners.

    FIGO doet dit met een team van ervaren en gedreven engineers. FIGO combineert de kracht van deze professionals voor oplossingen die aansluiten bij uw behoefte. Co-creatie binnen FIGO en met u.


  • Innovation